diumenge, 25 de març de 2012

Liebster blog!! m'ha tocat a mi....

liebster-blog-1 

Doncs sí, m'ha tocat un premi de blogs....La Glòria de Trossets d'scrapbooking http://gpuigdemont.blogspot.com.es/  ha recomenat el meu blog!!! i m'ha fet moooooltíssima il·lusió, moltes gràcies !!!!

Aquest és un premi que s'otorga a aquells blogs amb menys de 200 seguidors, amb l'objectiu de fer pujar l'autoestima de molts bloggers anònims però lluitadors i per promocionar una miqueta la feina artesanal de molts de nosaltres.

És una cadena, així, jo al rebre el premi, he de recomenar, premiant amb el logo de Liebster blog, a 5 blocs més, i així anem donant a conèixer la feina que fem tots i totes.

Ara doncs només em cal recomenar-vos els meus 5 blogs als quals els hi dedico el premi principalment perquè tots m'han aporatat mooolta energia positiva!

ALL WASHI TAPE
http://allwashitape.blogspot.com.es/
M'encanta el blog amb la seva imatge clara i directa, m'encanta el producte i la infinitat de possibilitats que té i m'encanta la Neus....gràcies per rebre'm i fer-me sentir tant còmode....i per remoure el cuquet emprenador dins meu....

COSESPETITES
http://cosespetites-manualitats.blogspot.com/
A l'Emma...que en els incicis del meu blog, malgrat la distància, em va orientar i animar a crear-ne un! I perquè té unes mans d'or textilment parlant....Tenim un café pendent!!!

CREATIVITART
http://blogcreativitart.blogspot.com.es/
A la Mònica, per donar-me l'oportunitat de fer un pas més amb els meus tallers d'scrapbooking, i convertir-me en semi-professional!!

DESEDAMAS
http://desedamas.blogspot.com.es/
A la Cecília que sense adonar-se'n em va introduïr a l'adictiu món de l'scrapbooking amb la idea de fer un regal per les mestres de les nostres filles...

XIMXIMIRI
http://ximximiri.blogspot.com.es/
A l'Elena, la meva germana...per animar-la a que continui amb el seu blog i que comparteixi amb tots nosaltres  les idees que té!!!

Ja veureu que la majoria dels blogs que recomano, no són específics d'scrap, però són els que formen part d'un trosset del meu cor i els he d'agraïr moltes coses. Espero que us faci il·lusió aquest "premi".

Convido a tothom a visitar-los, perquè tots valen molt la pena!

1 comentari:

  1. Moooltes gràcies Maria!! La veritat es que per a mi és un plaer poder tenir-te al Taller de Creativitart, per poder crear i passar bones estones!!!
    I ara que? Jo et puc nominar, si ja ho ha fet algú altre??

    ResponElimina