dimecres, 26 de setembre de 2012

Taller de "carvado de sellos" amb l'Ishtar Olivera...

Dissabte passat vaig assisitir a un d'aquells tallers que no et deixa indiferent..."Carvado de Sellos con Isthar Olivera...encantadora. Una persona que et transmet molta serenitat, i confiança. Gràcies!

Feia molt de temps que hi volia anar, i ara en vaig tenir l'oportunitat. Es tractava de "carvar" (no sé com es diu en català) segells amb goma. Sí, sí, amb un buril (o gubia) anaves donant forma del dibuix escollit o dissenyat!

Una passada, una d'aquelles tècniques que et fa sentir artasenal de veritat. TOT ho fas tu, amb la teva creativitat, amb la teva imaginació, amb el teu caràcter i els resultats són infinits!!! Els segells que fas, els pots fer servir tant per paper, teles, emboss, decoració de parets... buff una passada!!

El lloc on es va dur a terme el taller és un nou concepte de club de cultura, B14  a Barcelona, un lloc blanc, on es respira cultura, actualitat i amb molta inspiració. Combina una galeria d'art, amb un espai pels tallers de tota mena de "hand made" i una petita cafeteria.

A part de fer-me els meus primers segells... vaig conèixer a gent molt interessant, gent amb la qui vaig compartir una afició, confidències subtils, i projectes futurs!

http://lapeixeradelanena.blogspot.com.es/

http://deiaies.blogspot.com.es/

http://tanitartweb.blogspot.com.es/

http://mercatdenadal.blogspot.com.es/

http://scrapdiscoverer.blogspot.com.es/

http://taconescongracia.blogspot.com.es/

1 comentari:

  1. Bon dia Maria!! Avui publico la meva crònica del taller: http://taconescongracia.blogspot.com.es/2012/09/taller-de-carvado-de-sellos-con-ishtar.html
    Espero que t'agradi.
    Petons.

    ResponElimina